1623676241 Vi testkjører kodene våre og i denne perioden kan det være feil og mangler på nettsidene. Tjenesten blir ikke aktivert før 1. August 2021.

Hvordan fungerer OneChoice.no

Sikker, innovativ og brukervennlig plattform for kjøp og salg av online tjenester og jobber.Kjøpere (Oppdragsgivere)

Enten du trenger en logo designet for det nye nettstedet ditt, eller en videopresentant som vil hjelpe deg med å introdusere bedriften din for potensielle kunder, eller til og med en veileder for å hjelpe deg med skoleoppgaver, er du på rett sted. For alt du ikke vet hvordan du gjør selv, eller bare ikke har tid, står Onechoice.no selgere til din tjeneste.

1) Finn en tjeneste du trenger

Sammenlign priser, porteføljer, leveringstid, rangeringer og anbefalinger for å finne en frilanser som best passer dine behov. Hvis du har et spesifikt spørsmål, kan du bare sende dem en forespørsel. Du kan også legge ut en jobbforespørsel om hjelp til en jobb selv, her oppgir du type jobb du skal ha utført, og oppgir ditt total budsjett for jobben. Våre utvalgte frilansere vil da gi deg et bud på jobben du vil ha utført. Når du har akseptert tilbudet setter du avtalt pris inn på frilanser sin konto. Pengene blir utbetalt til din frilanser når du har godkjent utført jobb.

3) Følg opp betalingen

Utveksle filer og tilbakemeldinger med selgeren via det innebygde samtale- og transaksjonsstyringssystemet. Selgeren vil levere tjenesten innen en spesifisert tidsramme.

5) Forespørsel om endringer

Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med arbeidet som er levert, kan du fortsette og be om endring, og selgeren vil gjøre de forespurte endringene etter avtalen som ble opprettet.

2) Send inn dine detaljer

Vær så detaljert som mulig slik at selgeren kan gi deg den kvalitetsservicen du forventer. Betalingen din holdes sikker til du bekrefter at tjenesten er utført etter avtalen og at du er fornøyd med jobben.

4) Jobber/tjenester som er levert

Når du er fornøyd med utført og levert tjeneste, kan du merke transaksjonen som fullført, og vi vil sørge for at selgeren får betalt. Hjelp OneChoice.no ved å gi tilbakemelding til selgeren.

6) Vurder selgeren din

Når du er ferdig, kan du rangere og gi tilbakemelding om selgeren din. Dette vil bidra til å informere beslutningene til andre kjøpere som ser gjennom jobber/tjenester på nettstedet.

Selger (Frilansere)

Onechoice.no gir deg en mulighet til å gjøre dine kunnskaper, talenter, ferdigheter og eller en hobby til en permanent inntektskilde. Vi er her for å gi deg sikkerhet, privatliv, bekvemmelighet, og betaler deg i tide, slik at du kan fortsette å gjøre det du ønsker mest. Så hvis du tar med talentet ditt til OneChoice.no, så vil vi gjøre det vi kan for at du skal tjene penger

1) Legg ut jobber/tjenester

Legg ut en jobb tjeneste som er i samsvar med dine ferdigheter. Vær så spesifikk som mulig slik at potensielle kunder vet nøyaktig hva de får for pengene de er villige til å betale. Du vil få din egen profilside her på OneChoice.no

3) Bygg omdømmet ditt

Forsikre deg om at du behandler alle kundene dine likt, og prøv å tilby best mulig service uavhengig av transaksjonsverdien. Fornøyde kunder vil anbefale deg til vennene sine.

2) Kommuniser raskt

Svar på kundeforespørsler, samt forespørsler om tilpassede tilbud, innen rimelig tid. God kommunikasjon er en forutsetning for vellykket samarbeid med kunde i fremtiden.

4) Nøyaktige leveringsdatoer

Prøv så så godt som mulig å levere ordrer med forhåndsdefinerte leveringsdatoer. Kjøpere har en tendens til å kansellere når en bestilling passerer leveringsdatoen. Dette er ikke bra for virksomheten din.

© 2021 onechoice.no - All rights reserved. Content is protected under copyright laws.