1623676241 Vi testkjører kodene våre og i denne perioden kan det være feil og mangler på nettsidene. Tjenesten blir ikke aktivert før 1. August 2021.

Om oss

OneChoice.no ble født 12. september 2018 og har i løpet av denne perioden blitt oppgradert og testet i skjult nettverk hvor enkelte har testet systemet vårt. Vår betaberiode streker seg frem til Mai 2020.

Det finnes ingen ferdig løsning for det vi skaper og det må gjøres “Den harde veien” ved å skrive vår egen kode. Dette tar tid og er veldig komplisert. Det krever på mange måter at våre brukere er prøvekaniner i vår søken etter den perfekte måten å formidle oppdrag og vi er avhengig av tålmodighet og ikke minst at våre brukere gir oss tilbakemeldinger underveis om hvordan tjenesten oppleves.

Selv om vi har langt igjen har vi også på denne tiden klart å lage en godt fungerende tjeneste som vi får mye skryt for. Det er fantastisk givende å bygge en tjeneste som engasjerer så mange mennesker og vi ser at mange finner god hjelp og at våre Frilansere nesten alltid får 5 stjerner etter utført oppdrag! Hvordan så mange flinke hjelpere har funnet veien til oss vites ikke, men vi håper trenden fortsetter.

Det er gratis å legge ut oppdrag, og det er gratis for Frilansere å diskutere oppdraget på chatten vår. Gebyr påløper først når Frilanseren får jobben.

I tillegg til retterdige gebyrer skal vår tjeneste være et hyggelig møtested der man kan forvente å bli snakket til på en hyggelig og respektfull måte enten man har rollen som Frilanser eller som oppdragsgiver.

Dersom du ikke allerede er registrert er du hjertelig velkommen. Døren er både høy og bred dersom du er hyggelig og respektfull i din kommunikasjon med dine medmennesker.

Husk at kundeservice er her for å hjelpe deg

OneChoice.no er en nettbasert markedsplass som formidler kontakt mellom privatpersoner som ønsker hjelp til digitale småjobber (oppdragsgiver) og privatpersoner eller bedrifter som ønsker å tilby sin hjelp (Frilansere). Tjenesten er kun tilgjengelig for, og kan kun brukes av personer som i henhold til lokal lovgiving er berettiget til å inngå juridisk bindene avtaler. OneChoice.no behandler persondata for å gi en så god brukeropplevelse som mulig.

Tjenesten er laget for voksne over 18 år men barn fra 15 år kan registrere seg med foreldres samtykke.

OneChoice.no-konseptet blir heretter omtalt som OneChoice.no

Når du registrerer deg på OneChoice.no eller tilhørende domener må du hake av for "Jeg godtar vilkårene for bruk av tjenesten". Med dette bekrefter du å ha lest og godtar avtalevilkårene våre.

© 2021 onechoice.no - All rights reserved. Content is protected under copyright laws.