1623676241 Vi testkjører kodene våre og i denne perioden kan det være feil og mangler på nettsidene. Tjenesten blir ikke aktivert før 1. August 2021.

Tips for selgere


Frilanser-oppdrag finnes det hundretusener av på internett. Vi viser deg hvordan du kan begynne å jobbe som Frilanser over internett (hjemmefra, bortefra, hvor som helst, når som helst).

Det er enkelt å bruke OneChoice.no:

  • Alle kan noe, og andre kan være villig til å bruke deg som Frilanser.
  • Når du har registrert deg som bruker på siden, kan du med en gang begynne å tilby oppdrag, inne innenfor mange forskjellige bransjer.
  • Disse oppdragene kan du utføre og få betalt for.

Å ta noen Frilanseroppdrag er en rask måte å komme i gang med å tjene penger på nett. Hvis du vil tjene penger på internett, og hvis du har bestemte kvalifikasjoner, er OneChoice.no et ypperlig sted å starte. Noen oppdrag er veldig godt betalt, til og med mye mer enn hva du ville fått betalt hos en høyt lønnet konsulentjobb i Norge!

Det er med andre ord mulig å jobbe hjemmefra som Frilanser og jobbe på det globale markedet, og oppnå en inntekt som er på høyde med det beste av det du finner av norske lønninger som ansatt i firmaer som driver med IT, grafisk design, reklame, oversetting, programmering eller annet tjenesteytende arbeid som kan fjernleveres.


© 2021 onechoice.no - All rights reserved. Content is protected under copyright laws.